Ridicarea kiturilor la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013

Dragi concurenti,

Va multumim pentru inscrierea la aceasta editie a Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc.
Ne bucuram sa va anuntam ca ridicarea kiturilor se poate face de la sediul Ro Club Maraton din str Sarmisegetuza nr. 4 (harta mai jos) dupa programul urmator:
- vineri 29 noiembrie intre 17:00 si 20:00
- sambata intre 12:00 si 17:00

Duminica nu se vor face ridicari de kituri.

Harta sediu Ro Club Maraton sediul-RCM

Invitatie la a treia editie a Maratonului Reintregirii Neamului Romanesc

Ro Club Maraton, in parteneriat cu Primaria Sector 3 Bucuresti organizeaza:

MARATONUL REINTREGIRII NEAMULUI ROMANESC

Parcul Al.I.Cuza, Bucuresti (fost I.O.R), 1 decembrie 2013

Pe 1 decembrie 2013, Ro Club Maraton va invita sa luati parte la un eveniment inedit, prin care sportivii vor aduce un omagiu celor care au infaptuit Marea Unire in urma cu 95 de ani.

La 1 decembrie 1918, Adunarea Națională de la Alba Iulia, constituită din 1228 delegați, și sprijinită de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colțurile Ardealului și Banatului, a adoptat o Rezoluțiune care consfințește unirea tuturor românilor din Transilvania și întreg Banatul (cuprins între râurile Mureș, Tisa și Dunăre) cu România.

Editia de anul acesta va avea trei probe competitive -  maraton, semimaraton, maraton stafeta (4x) si o cursa populara, necompetitiva, pe distanta de 3,14 km.

Concurentii inscrisi la proba de maraton vor avea de parcurs 13 ture in jurul lacului, cu o mica bucla de 80m in plus la fiecare tura, iar cei inscrisi la semimaraton vor parcurge 7 ture, exceptand acea bucla.

NOU! Membrii unei echipe de stafeta pot alerga distante diferite!

Fiecare membru din cei patru al unei echipe de maraton stafeta, va putea alerga oricate ture doreste, tinand cont ca la final intreaga echipa sa inregistreze un total de 13 ture.

 traseuMRNR