Reduceri competitii

Dragi colegi de club,
Prin parteneriatele devenite deja traditionale cu organizatorii unor concursuri din tara si strainatate, si in 2016 veti beneficia de gratuitati si reduceri.

Mai jos gasiti lista actualizata cu aceste beneficii. Va atragem atentia ca puteti beneficia de aceste reduceri si gratuitati doar daca sunteti membri activi, adica aveti cotizatia platita inclusiv pentru ziua concursului.
Pagina se va updata pe masura ce vom face alte parteneriate.


Concursuri 2016

La ce curse avem reduceri in 2016, ca membri ai Ro Club Maraton:

 • Semimaratonul Gerar (reducere de 15 lei la probele de cros si de semimaraton; inscrierile normale s-au incheiat, dar mai sunt disponibile locuri pentru fundraiseri; competitia are loc pe 31 ianuarie)
 • 10K & Family Run (reduceri la doua din cursele din cadrul evenimentului; competitia are loc pe 3 aprilie)
 • Maratonul International Cluj-Napoca (membrii Ro Club Maraton vor plati suma de 25 de lei, indiferent de proba; termenul limita este 29 februarie; competitia are loc pe 10 aprilie)
 • Race to Nature Trail & Family Run (membrii Ro Club Maraton beneficiaza de taxa minima de 55 de lei pentru inscrierile pana la data de 10 aprilie; inscrieri gratuite pentru copii; evenimentul are loc pe 17 aprilie)
 • Semimaratonul Bucuresti OMV Petrom (membrii Ro Club Maraton vor plati o taxa preferentiala, in functie de perioada de inscriere si de proba aleasa; competitia are loc pe 14-15 mai)
 • Maratonul International Brasov (membrii Ro Club Maraton vor beneficia de reduceri de 20 de lei la majoritatea curselor; inscrieri online pana pe 22 mai; evenimentul are loc pe 29 mai)
 • Semimaratonul Tusnad (membrii RCM vor beneficia de o reducere de 20% la orice taxa pana pe 31 mai; competitia are loc pe 4 iunie)
 • Maratonul International Bucuresti Raiffeisen (membrii Ro Club Maraton vor plati o taxa preferentiala, in functie de perioada de inscriere si de proba aleasa; competitia are loc pe 8-9 octombrie)

Nu uitati de conditiile pentru a deveni membru Ro Club Maraton si de beneficiile ca membru RCM (spre exemplu, in 2015, Ro Club Maraton a avut peste 20 de reduceri sau gratuitati la diverse curse din Romania).

 

9 Responses to Reduceri competitii

 1. M-am confuzat …Acum vad ca BIM este GRATUIT pentru membri RCM, insa intr-un email primit de la voi scrie ca “ontinuand parteneriatul pe care il avem inca de la prima editie a Maratonului International Bucuresti, cu organizatorii acestuia, va comunicam preturile preferentiale de care beneficiati la inscriere:

  Perioada 1 Pana la 7 AUGUST 2013

  STAFETA 8 euro

  SEMIMARATON 10 euro

  MARATON 12 euro”

  Deci, e gratuit sau e cu taxa de 12 euro?

  • Buna Andreea,

   Ne pare rau pentru eroare. Informatia a ramas de anul trecut cand am reusit intradevar sa oferim o reducere de 100% (o parte obtinuta de la organizatori si o parte sustinuta de club). Anul acesta nu am mai reusit acest lucru, astfel ca reducerea este cea mentionata in email.

 2. cum ramane cu inscrierea la ROMA?se rezolva sau nu.sa stim si noi ce avem de facut,vorbesc si in numele lui PIRON MARIAN

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.