Alergari de grup

Unii avem porecle precum Melcul Vijelios, Gazela, Fulgerica. Altii ne-am demonstrat masochismul alergand la Polul Nord si in Sahara. In curse, unul participa mereu cu mustati si urechi de Mickey Mouse, altul duce in brate drapelul Romaniei (cu bat cu tot), iar cativa au Tricolorul la ei (dar numai partea textila). Majoritatea purtam colanti lycra si, deci, stigmatul “balerinului izmenar”. Impreuna suntem Ro Club Maraton si te invitam sa devii colegul nostru! Iti promitem ca o sa ai plamani de fier si picioare de magneziu cat ai zice “start!”. 🙂

Poti fi melc vijelios sau ruda cu Usain Bolt, arici turbat sau membru al tribului Tarahumara, sagace sau capsoman; poti avea tricou tehnic sau de bumbac, chelie sau freza a la Jimi Hendrix, picioare de gazela sau de broscuta testoasa; oricare ar fi nivelul tau de umor si gradul de fotogenie, masura la pantof si pigmentarea pielii, indiferent de afilierea la vreun club de alergare, noi te asteptam in Parcul IOR, duminica de duminica, la Sunday Titan Run: uneori cu fustita tutu, alteori cu premii la tombola, adesea cu fotografii, mereu cu zambete si voie buna!

Incepand cu alergatorii de cursa lunga care s-au plictisit de singuratatea proverbiala si terminand cu cei care nu au mai alergat niciodata, dar sunt hotarati sa-si schimbe stilul de viata, toata lumea este binevenita. Sunt invitati sa participe nu doar membrii Ro Club Maraton, ci si simpatizanti al clubului, incepatori sau avansati. Sunt asteptati chiar si cei care nu au mai alergat de ani de zile.

Sunday Titan Run

In fiecare duminica, de la ora 10:00. 
Loc de intalnire – pe aleea de langa lac, in dreptul bisericii de lemn din Parcul IOR (Titan) din Bucuresti.

Alergarea are loc in fiecare duminica, de la ora la 10:00 – in perioada 1 octombrie-30 aprilie. Sunday Titan Run se muta de la ora 9:00 (din cauza caldurii) – intre 1 mai si 30 septembrie. De asemenea, in situatii exceptionale, STR se trasforma din Sunday Titan Run in Saturday Titan Run. 🙂

Alergam in general doua ture de lac (o tura are 3,1 km), dar cine vrea poate alerga mai mult de atat (sau mai putin). Important e sa iesim toti la alergare.

Cei care nu ajung la ora de plecare ne pot prinde in parc, pe malul lacului. Alergarea se va face in sens opus acelor de ceas.

Ne puteti urmari pe facebook.com/SundayTitanRun.

Persoana de contact:
Cosmin Navadaru – mincos84nirvana@yahoo.com

Sunday Titan Run

Sunday Titan Run

Sunday Titan Run

Sunday Titan Run

(surse foto: Radu Cristi/fotonebunia.com si Nazdravanu/Ro Club Maraton)